Martijn Pennekamp

Startersplatform Ikwordzzper.nl is mijn initiatief, als bedrijvenadviseur van de grootste MKB bank van Nederland heb ik de afgelopen 10 jaar honderden startende ondernemers op weg geholpen naar een succesvolle start. Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Samen start je sterker!

Missie
Mijn missie is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp’er. Het doel is om een zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Rick Schmitz

Mijn bedrijf FIRM24.com stelt de modelovereenkomsten ter beschikking voor dit initiatief ZZPmodelovereenkomsten.nl. Deze zijn door onze top juristen met  zorg samengesteld.

Missie
Door de overeenkomsten en simpel advies digitaal te maken kan de tussenkomst van een jurist achterwege blijven. Dat maakt het recht toegankelijker en veel goedkoper. ZZPmodelovereenkomsten.nl is de eerste stap naar een volledig gedigitaliseerde juridische sector!

Martijn Migchelsen

Met onze innovatieve LegalThings software is het proces van opstellen, ondertekenen en bewaren van overeenkomsten een fluitje van een cent.

Missie
Logischerwijs zijn juridische zaken niet de favoriete bezigheid van veel zzp-ers, terwijl het juist van belang is om zaken goed vast te leggen. Mijn missie is om met technologie dit zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken!